Collecties

Economy series

Kunstgras voor de prijsbewuste koper.
De Economy kunstgras serie is perfect voor iedereen die een betaalbare, onderhoudsarme groene oplossing zoekt voor op het balkon, het terras of in de tuin. Dit kunstgras is fijn voor de portemonnee, zonder dat dit afbreuk doet aan de kwaliteit.

De serie is gemaakt van hoogwaardige materialen en gaat jarenlang mee. We doen namelijk geen concessies in grondstoffen, kwaliteitsnormen en de constructie, ook niet bij een voordelige prijs. Alle ingrediënten, componenten, vezels en het design zijn perfect op elkaar afgestemd. Zo hebben we met zo min mogelijk materialen een hele mooie, natuurlijk ogende lijn gemaakt. Het kunstgras voelt zacht aan, dus je kunt er comfortabel op lopen, spelen of liggen.

De Economy serie is beschikbaar in de natuurlijk groene kleur. Deze kleur past perfect in het Nederlandse tuinbeeld. Kortom, een mooie lijn voor plekken die met een groen accent al een enorme metamorfose krijgen.

Voordelen
 • Waar voor je geld
 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Uitgekiende kleurstelling
 • Soft touch
 • Perfect voor balkon, terras, patio en de tuin

Classic series

Een bewezen product. Veerkrachtig, robuust en sterk.
De Classic kunstgras serie heeft zichzelf al jarenlang ruimschoots bewezen in de markt. Deze robuuste lijn is enorm sterk en veerkrachtig dankzij de C-shaped garens. Het gras heeft een strak gemaaide look en is bestand tegen intensief gebruik.

In de Classic serie gebruiken we het specifieke C-shaped garen en dat heeft een positief effect op de veerkracht van het kunstgras. Doordat de vezels zijn uitgevoerd in de vorm van een C, krijgt het gras veel meer volume en stevigheid. Ook lijkt het daardoor erg op natuurlijk gras.

Dankzij de hoge grade polymeren heeft het kunstgras een ingebouwde memoryfunctie en herstelt het zich weer in de oorspronkelijke vorm. Zo hebben we met veerkrachtig en sterk materiaal een hele mooie, natuurlijk ogende, strakke kunstgras serie gemaakt.

De Classic serie is beschikbaar in de kleuren natuurlijk groen en frisgroen. Beide kleuren passen perfect in het Nederlandse beeld. Kortom, een bewezen klassieker en een mooie, populaire lijn voor allerlei soorten tuinen.

Voordelen
 • Een bewezen serie, al jarenlang
 • Sterk, veerkrachtig en robuust dankzij de C-shaped garens
 • Hoogste kwaliteit polymeren voor de beste performance
 • Een strak gemaaide look voor allerlei soorten tuinen
 • Verkrijgbaar in natuurlijk groen en frisgroen

Premium series

Topkwaliteit kunstgras met een luxe uitstraling.
De Champions League onder het kunstgras! De Premium kunstgras serie is zacht en veerkrachtig tegelijk en ziet er door de non-directional garens prachtig natuurlijk uit. Het gras is verfijnd met rijke kleurnuances, wat zorgt voor een fraaie en luxe uitstraling. Dit kunstgras is van zeer hoge kwaliteit en de topper uit onze collectie.

In de Premium serie gebruiken we de speciale non-directional garens, waardoor het kunstgras op het oog bijna niet van echt te onderscheiden is. De vezels vallen alle richtingen op en wijzen daardoor niet één kant op, net zoals bij echte grasvezels. Dit zorgt voor een mooie natuurlijke uitstraling.

Wat deze serie zo uniek maakt, is dat al het goeds in één lijn is gebundeld. Het kunstgras voelt zacht aan, is tegelijkertijd enorm veerkrachtig én het ziet eruit als echt gras. We hebben hiervoor de beste polymeren, garens en technieken gebruikt. Zo hebben we een hele luxe, zachte en veerkrachtige kunstgras lijn gemaakt die er vol en natuurlijk uitziet.

De Premium serie is beschikbaar in de kleuren natuurlijk groen en frisgroen. Dankzij de hoge dichtheid van het gras en de rijke kleurschakeringen springen de kleuren er nog krachtiger uit. Het kunstgras uit de Premium serie bestaat namelijk uit 6 tot 8 verschillende kleuren, wat zorgt voor een elegante ton sur ton kleuropbouw. Dit geeft een prachtige, luxe uitstraling aan iedere tuin die een fraaie boost kan gebruiken.

Voordelen
 • De topper uit de collectie
 • Zacht en veerkrachtig tegelijk
 • Zeer natuurlijke uitstraling dankzij de non-directional garens
 • Verkrijgbaar in natuurlijk groen en frisgroen met rijke kleurnuances
 • Geeft iedere tuin een luxe uitstraling

Eco series

AGS neemt een voorschot op de toekomst.
Kunstgras op duurzame wijze geproduceerd. De producten uit de de Eco collectie zijn gemaakt van grondstoffen afkomstig uit dezelfde polymeer familie en zijn daarom uitstekend recyclebaar.

Tailored series

Een exclusief groenaanbod
Exclusief, uniek kunstgras onder hele aantrekkelijke voorwaarden. Dat zijn drie groene garanties die we altijd geven bij tailor made producten. Dit is de perfecte oplossing voor de professional die zich met een exclusieve signature lijn wil onderscheiden. Ga voor een unieke groenbeleving die helemaal aansluit op de wensen van de klant.

Met kunstgras op maat bedoelen we ook echt op maat. Dit is voor de professional die alles al heeft gezien en zelf een uniek en specifiek product in de markt wil zetten. We denken mee over de unieke look en feel en ontwikkelen het kunstgras volledig naar wens. Daarna leveren we de tailor made lijn met een gegarandeerde exclusiviteitsafspraak. Geen enkele andere partij krijgt dit product in het assortiment.

Alle elementen van het kunstgras zijn volledig zelf samen te stellen. Denk daarbij aan de hoogte, garenvorm, kleurstelling, dichtheid en de prijsstelling. Dit is allemaal tot in de kleinste details fine te tunen voor de toepassing waarvoor het kunstgras wordt gebruikt. We kunnen op deze manier kunstgras voor ieder marktsegment creëren - van de basis tot het hogere luxe segment en van klein balkon tot megatuin. Onze groene garantie daarbij? Een exclusieve, unieke kunstgras serie die volop als eigen product verkocht kan worden.

Zo ontwikkelen we samen een uniek en exclusief product
  1. We inventariseren de wensen en eisen
  2. R&D gaat aan de slag
  3. Oplevering van het prototype
  4. Beoordelen en eventueel aanpassen
  5. We leggen het definitieve product vast
  6. Glasheldere prijsstelling en levercondities
  7. 0-serie gaat in productie
  8. Klaar voor de verkoop!
Ons kunstgras wordt altijd gemaakt van hoogwaardige materialen. Dit zorgt voor een mooie uitstraling, een lange levensduur en minimaal onderhoud. Kortom: kwalitatief, uniek kunstgras, meer armslag in projecten en een groenbeleving die klanten positief verrast

Voordelen
 • Volledig zelf samen te stellen
 • Te verkopen als uniek eigen product
 • Uitermate geschikt voor tuin, balkon, terras en patio
 • Exclusiviteit bij een minimale afname
 • Partnership en advies op maat
We denken graag mee
Bij AGS denken we graag mee over de perfecte oplossing. We zijn een loyale partner voor de professional die gelooft in een persoonlijke samenwerking en een investering van twee kanten. Laat ons weten wat je zoekt en we laten met alle plezier zien wat er allemaal mogelijk is. We gaan voor partnership, exclusiviteit en een duurzame samenwerking.

Accessoires

coming soon...

Gratis proefstalen

Wil je ons kunstgras zien en voelen? Vraag nu gratis proefstalen aan.

Wij denken graag met je mee

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?