Premium series

Topkwaliteit kunstgras met een luxe uitstraling.
De Champions League onder het kunstgras! De Premium kunstgras serie is zacht en veerkrachtig tegelijk en ziet er door de non-directional garens prachtig natuurlijk uit. Het gras is verfijnd met rijke kleurnuances, wat zorgt voor een fraaie en luxe uitstraling. Dit kunstgras is van zeer hoge kwaliteit en de topper uit onze collectie.

In de Premium serie gebruiken we de speciale non-directional garens, waardoor het kunstgras op het oog bijna niet van echt te onderscheiden is. De vezels vallen alle richtingen op en wijzen daardoor niet één kant op, net zoals bij echte grasvezels. Dit zorgt voor een mooie natuurlijke uitstraling.

Wat deze serie zo uniek maakt, is dat al het goeds in één lijn is gebundeld. Het kunstgras voelt zacht aan, is tegelijkertijd enorm veerkrachtig én het ziet eruit als echt gras. We hebben hiervoor de beste polymeren, garens en technieken gebruikt. Zo hebben we een hele luxe, zachte en veerkrachtige kunstgras lijn gemaakt die er vol en natuurlijk uitziet.

De Premium serie is beschikbaar in de kleuren natuurlijk groen en frisgroen. Dankzij de hoge dichtheid van het gras en de rijke kleurschakeringen springen de kleuren er nog krachtiger uit. Het kunstgras uit de Premium serie bestaat namelijk uit 6 tot 8 verschillende kleuren, wat zorgt voor een elegante ton sur ton kleuropbouw. Dit geeft een prachtige, luxe uitstraling aan iedere tuin die een fraaie boost kan gebruiken.

Voordelen
  • De topper uit de collectie
  • Zacht en veerkrachtig tegelijk
  • Zeer natuurlijke uitstraling dankzij de non-directional garens
  • Verkrijgbaar in natuurlijk groen en frisgroen met rijke kleurnuances
  • Geeft iedere tuin een luxe uitstraling