Tailored series

Een exclusief groenaanbod
Exclusief, uniek kunstgras onder hele aantrekkelijke voorwaarden. Dat zijn drie groene garanties die we altijd geven bij tailor made producten. Dit is de perfecte oplossing voor de professional die zich met een exclusieve signature lijn wil onderscheiden. Ga voor een unieke groenbeleving die helemaal aansluit op de wensen van de klant.

Met kunstgras op maat bedoelen we ook echt op maat. Dit is voor de professional die alles al heeft gezien en zelf een uniek en specifiek product in de markt wil zetten. We denken mee over de unieke look en feel en ontwikkelen het kunstgras volledig naar wens. Daarna leveren we de tailor made lijn met een gegarandeerde exclusiviteitsafspraak. Geen enkele andere partij krijgt dit product in het assortiment.

Alle elementen van het kunstgras zijn volledig zelf samen te stellen. Denk daarbij aan de hoogte, garenvorm, kleurstelling, dichtheid en de prijsstelling. Dit is allemaal tot in de kleinste details fine te tunen voor de toepassing waarvoor het kunstgras wordt gebruikt. We kunnen op deze manier kunstgras voor ieder marktsegment creëren - van de basis tot het hogere luxe segment en van klein balkon tot megatuin. Onze groene garantie daarbij? Een exclusieve, unieke kunstgras serie die volop als eigen product verkocht kan worden.

Zo ontwikkelen we samen een uniek en exclusief product
  1. We inventariseren de wensen en eisen
  2. R&D gaat aan de slag
  3. Oplevering van het prototype
  4. Beoordelen en eventueel aanpassen
  5. We leggen het definitieve product vast
  6. Glasheldere prijsstelling en levercondities
  7. 0-serie gaat in productie
  8. Klaar voor de verkoop!
Ons kunstgras wordt altijd gemaakt van hoogwaardige materialen. Dit zorgt voor een mooie uitstraling, een lange levensduur en minimaal onderhoud. Kortom: kwalitatief, uniek kunstgras, meer armslag in projecten en een groenbeleving die klanten positief verrast

Voordelen
 • Volledig zelf samen te stellen
 • Te verkopen als uniek eigen product
 • Uitermate geschikt voor tuin, balkon, terras en patio
 • Exclusiviteit bij een minimale afname
 • Partnership en advies op maat
We denken graag mee
Bij AGS denken we graag mee over de perfecte oplossing. We zijn een loyale partner voor de professional die gelooft in een persoonlijke samenwerking en een investering van twee kanten. Laat ons weten wat je zoekt en we laten met alle plezier zien wat er allemaal mogelijk is. We gaan voor partnership, exclusiviteit en een duurzame samenwerking.