AGS kiest voor de optimale online klantervaring met Shopware 6


Eenvoud en gemak moeten voorop staan in de volledige online klantreis van onze klanten. Bij de ontwikkeling van ons e-commerce platform hebben we daarom direct een belangrijke stap gezet en gekozen voor Shopware 6. Dit is een krachtig e-commerce platform dat gebruik maakt van de nieuwste technieken. Het allerbelangrijkste daarbij is de eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface voor iedere bezoeker. Navigeren, bestellen en de historie inzien gaan allemaal letterlijk in een paar clicks. 

Eenvoudig te koppelen met ERP bedrijfssoftware

Shopware 6 is volledig API first. Dat betekent dat het goed gekoppeld kan worden met andere (ERP) bedrijfssoftware zoals Microsoft Dynamics 365 Business Central. Die koppeling zorgt ervoor dat het verkoopproces bijna volledig automatisch verloopt. Simpel gezegd synchroniseren de systemen op de achtergrond continu met elkaar waardoor de voorraad, productinformatie en verkooporders altijd up-to-date zijn. Zo plaatsen klanten eenvoudig zelf hun bestellingen in het selfservice portaal.

De voordelen op een rijtje

Klanten kunnen 24/7 bestellingen plaatsen en productinformatie inzien
Alle relevante orderinformatie en facturen zijn direct te bekijken
Proefstalen kunnen eenvoudig online aangevraagd worden

Ook voor de toekomst is AGS klaar

Je kunt aan Shopware 6 heel gemakkelijke nieuwe functionaliteiten toevoegen. Daarbij zet Shopware volop in op B2B e-commerce, dus welke groei er ook komt, de software beweegt mee. Daniel Cronie, eigenaar van Ecomwise en de implementatie partner waarmee we werken vertelt: "Met de combinatie van Shopware 6 en de integratie met Dynamics 365 Business Central heeft AGS een krachtig e-commerce platform dat de verdere groei en ambities van AGS ondersteunt. Daarbij zorg je met dit systeem voor de optimale online klantervaring." 

Ook zelf online bestellen?

Dat kan! Maak vrijblijvend een klantaccount aan en bestel vandaag nog.