We zijn blij met Dennis van Ittersum als aanwinst voor ons team!


Deze salestopper zal AGS versterken als de verbindende schakel tussen onze business en klanten. Met zijn ruime ervaring in sales en zijn knowhow van de markt brengt hij precies mee waar we naar op zoek waren. 

Dennis heeft bijna 7 jaar voor Multy Home gewerkt, een Canadese multinational. Bij deze producent van aan tuin gerelateerde artikelen heeft hij de toetreding tot de West-Europese markt succesvol vanaf 0 opgebouwd. Hierdoor is hij ruim bekend in de wereld van grootwinkelbedrijven. Dit deed hij allemaal vanuit de Poolse vestiging, wat ook weer een hele mooie internationale ervaring is die hij meeneemt naar AGS. 

Kunstgras is zeker geen onbekend product voor Dennis. Sterker nog; hij is geboren en getogen in het centrum van de Europese tapijt- en kunstgrasindustrie: Genemuiden. Het voor Genemuiden kenmerkende ondernemende DNA is bij Dennis ook ruimschoots aanwezig, waardoor hij zich makkelijk verplaatst in de klant en behoeftes goed aanvoelt. Hij weet als geen ander een klant goed te adviseren, te ondersteunen en in win-win scenario’s te denken. 

 Dennis is een familieman, voetbalfanaat én hij speelt graag met het AGS team een partijtje padel. Wij wensen Dennis veel succes. Welkom bij de club!

 Kennis maken met Dennis? Neem dan direct contact op. Hij is bereikbaar op +31 38 200 60 75 en via dennis@artificialgrass.nl.