AGS gaat partnership aan met Verhoek Europe


We zijn blij om te vertellen dat we in Verhoek Europe de perfecte partner hebben gevonden voor de warehousing en distributie van onze premium kunstgrasproducten. Verhoek Europe is een logistieke dienstverlener met 70 jaar ervaring in het transport van tapijt- en kunstgrasrollen. Met die ervaring en ruim 350 trucks op de weg is dit een partij met armslag, knowhow en een bewezen track record.

Verhoek Europe heeft onder aanvoering van accountmanager Berny Penninkhof een dedicated magazijn voor AGS ingericht met een capaciteit voor ruim 1800 rollen. Daarbij heeft Verhoek al het materiaal en de faciliteiten om de rollen goed op te slaan en schadevrij te kunnen vervoeren. Dankzij hun fijnmazige distributienetwerk kunnen ze snel en efficiënt leveren, wat voor onze klanten enorm belangrijk is. Alle locaties en distributiecentra zitten dicht bij de winkels, groothandels en al onze afnemers, wat direct kortere levertijden en lagere transportkosten oplevert. Kortom: precies wat we nodig hebben.

Ernst van Kempen, operations director Verhoek Europe vertelt: “Bij Verhoek profileren we ons als partner voor ambitieuze partijen in de markt en we verwelkomen AGS Nederland dan ook van harte als nieuwe klant. Wij maken ons er hard voor om die toegevoegde waarde te leveren die AGS nodig heeft.”

Martijn Veldhuijsen, algemeen directeur van AGS NL haakt hier op aan: “Buiten de toegevoegde waarde op het gebied van warehousing en distributie zet Verhoek Europe - net als wij - volop in op digitalisering. Van het uitwisselen van data tot het volgen van leveringen met track and trace, alles wordt optimaal gebruikt om hun klanten zo goed mogelijk te faciliteren. We zijn blij met deze schaalbare oplossing van onze warehousing.”

We kijken uit naar deze mooie samenwerking!