Waarom kiezen voor AGS als hovenier of installateur?

Voor iedere klantvraag is het prettig om snel te kunnen schakelen met een betrouwbare partner die aan twee woorden genoeg heeft. Of het nou om een incidenteel project gaat of om een vraag die regelmatig terugkomt, bij het leggen van kunstgras is er van alles om rekening mee te houden. Hoe fijn is het dan om samen te werken met een partij die meedenkt en adviseert – van idee tot uitvoering? Alle producten bestel je eenvoudig op één plek voor een gunstige prijs met goede marges. Dat kan allemaal tot op de meter nauwkeurig, waardoor er zo weinig mogelijk restvoorraad overblijft.

De 6 voordelen van werken met AGS

Premium kunstgras
Uitgebalanceerde collectie: van instap tot luxe
Scherpe prijsstelling
Coupage programma
Full service aanbieder
We delen onze kennis

          Premium kunstgras

Of het nu om een instapproduct of luxe product gaat, al ons kunstgras is van premium kwaliteit. Het wordt met precisie ontwikkeld, is gemaakt van hoogwaardige materialen en gaat jarenlang mee. We doen namelijk geen concessies in grondstoffen, kwaliteitsnormen en de constructie, ook niet bij een voordelige prijs. We bieden bewezen kwaliteit waar klanten jarenlang plezier van hebben.

   Uitgebalanceerde collectie: van instap tot luxe

Voor iedere klantvraag hebben we een passende oplossing. Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten kunstgras, waarbij elke soort weer unieke eigenschappen heeft. De Economy serie is bijvoorbeeld fijn voor de portemonnee, zonder dat dit afbreuk doet aan de kwaliteit. Kunstgras uit de premium serie is weer ideaal voor een hele fraaie, natuurlijke en luxe uitstraling. Zo hebben we nog veel meer mogelijkheden, die we helemaal af kunnen stemmen op welke wens dan ook.

   Scherpe prijsstelling, dus goede marges

We produceren grote batches.10.000 m² per product is bijvoorbeeld eerder regel dan uitzondering. Ook hebben we veel slagkracht, omdat we samenwerken met meerdere AGS bedrijven. Hierdoor kunnen we scherp inkopen en dat levert onze klanten ook direct weer voordeel op.

   Coupage programma

Komt er soms een project voorbij en houd je liever geen restvoorraad over? Dan is ons coupage programma een mooie oplossing. Een aantal van onze kunstgras lijnen zijn namelijk op maat te bestellen. Op basis van de gewenste afmeting worden de rollen op maat gesneden en leveren we dit afgepast voor het project. Ook al het bijbehorende installatiemateriaal bestel je eenvoudig bij ons.  

   Full service aanbieder

Alles voor het leggen van kunstgras vind je op een plek. Dat is wat we als full service aanbieder belangrijk vinden. We denken mee, leveren rollen op maat en hebben al het bijbehorende materiaal wat er nodig is voor de juiste installatie. Hulp nodig? Ook dat kan. We kijken bijvoorbeeld mee bij het verlegplan. Wat zijn de positie van het huis en de tuin, wat is de kijkrichting en de poolrichting, waar is het meeste verkeer en waar leg je uiteindelijk de naad? Dit zijn zaken waar we altijd over kunnen meedenken om ervoor te zorgen dat de installatie feilloos verloopt.

   We delen onze kennis

We zijn meer dan alleen een leverancier. Onze kennis delen we ook graag. Hoe beter onze klanten alle ins & outs over de producten kennen, hoe mooier zich dat ook terugbetaalt bij hun eigen verkoop en service. We helpen elkaar graag verder! We bieden 3 trainingen aan:

Producttraining
Verkooptraining
Installatietraining

Meedoen aan een training?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de eerstvolgende cursusdata. Liever persoonlijk contact? Bel of mail ons gerust!