Waarom is AGS een slimme keus voor de professional?

Heel simpel: bedrijven met kunstgras als corebusiness zoeken een betrouwbare partner waar ze van op aan kunnen.
Een partij met kennis, premium kwaliteitsgarantie en scherpe prijzen. Dit vertaalt zich door in gunstige marges en een optimale prijs-kwaliteitsgarantie naar hun klant: de consument.

De 5 voordelen van werken met AGS

Ervaring en partnership
Het hele jaar voorraad
Scherpe prijsstelling door schaalvoordeel
Full service provider
Unieke en exclusieve tailor made series

Ervaring en partnership

Door onze strikte B2B benadering zijn we een voorspelbare en trouwe partner die voor stabiliteit en rust zorgt aan de inkoopzijde van de bedrijven van onze klanten. We hebben 20 jaar ervaring in de ontwikkeling, productie en distributie van kunstgras. Hierdoor kennen we alle ins en outs in de kunstgraswereld en zijn we productinhoudelijk sterk. Dat maakt ons een waardevolle adviseur die meedenkt en adviseert, zodat onze klanten zich volop op de verkoopkant van hun bedrijf kunnen richten.

Het hele jaar voorraad

Niets is zo vervelend als nee te moeten verkopen in het hoogseizoen. Kunstgras is een product met een sterk seizoenspatroon en gederfde omzet is vaak niet later in het jaar in te halen. Daarom is leverbetrouwbaarheid essentieel. Die garantie geven wij met 365 dagen per jaar voorraad

Scherpe prijsstelling door schaalvoordeel

We produceren grote batches. 10.000 m┬▓ per product is bijvoorbeeld eerder regel dan uitzondering. Hierdoor zijn we in staat tot het neerleggen van een uiterst competitieve prijsstelling die onze klanten weer helpt om gezonde marges te bereiken. Daarnaast maken we gebruik van het samenwerkingsvoordeel tussen de verschillende AGS bedrijven, wat direct inkoopvoordeel en kostenbesparing oplevert. Kortom: schaalvoordeel vertaalt zich direct door in voordeel voor onze klanten.

Full-service provider

We zijn een lowcost operator, maar we bieden de dienstverlening aan van een full-service provider. Dat doen we op meerdere manieren. Zo werken we bijvoorbeeld conceptmatig: we brengen de grote lijnen van een idee in beeld en ook de mogelijke gevolgen daarvan. We denken mee van ontwikkeling tot uitvoering. Daarbij omarmen we de mogelijkheden van digitalisering en automatisering volop. Het koppelen van systemen en webshops is allemaal mogelijk.

Unieke en exlusieve tailor made series

Speciaal voor de professional die zich met een exclusieve signature lijn wil onderscheiden in de markt hebben we de mogelijkheid om kunstgrasseries op maat te maken. In een gezamenlijk design & build traject gaan we aan de slag om unieke, eigen en exclusieve producten te ontwikkelen. Laat ons weten wat je zoekt en we laten met alle plezier zien wat er allemaal mogelijk is. We gaan voor partnership, exclusiviteit en een duurzame samenwerking.

Meer weten of met ons werken?

Neem dan contact op met ons team van ervaren kunstgrasprofessionals. We denken graag mee!