Waarom is AGS een slimme keus voor retailers?

Als retailer wil je klanten allerlei productkeuzes kunnen aanbieden. Het liefst moet dat zo makkelijk mogelijk, zonder veel logistieke en administratieve rondslomp. Als de displaymarketing of de webshopmarketing - dan ook voor zich spreken, werkt het product voor zichzelf. Met eenvoud, gemak en een verkoopklaar aanbod in ons achterhoofd, hebben we daarom gekeken hoe we retailers zo goed mogelijk kunnen bedienen.

De 5 voordelen van werken met AGS

Digitale koppelingen en dropshipping is mogelijk
A-kwaliteit POS materiaal
Private label
Het hele jaar voorraad
Scherpe prijsstelling en schaalvoordeel

Digitale koppelingen en dropshipping is mogelijk

We ondersteunen onze klanten graag bij het verkoopproces door de inkoop zo makkelijk mogelijk te maken. Zo kun je onze systemen direct koppelen met verschillende webshops en platforms. Daarnaast is kunstgras qua logistiek en handeling niet het makkelijkste product, maar wij maken het wel makkelijk. Onze vooraad ligt bij een logistieke dienstverlener die de handeling doet. Die koppelen we weer met alle systemen, waardoor onze klanten ook als dropshipper het product kunnen aanbieden. Kortom: wel de gemakken bij de verkoop, maar niet de complexe afhandeling. Die nemen wij voor onze rekening.

A-kwaliteit POS-materiaal

We ontwikkelen POS materiaal waar je mee aan kunt komen. Met de tijd mee, fris en groen natuurlijk. Zet dit neer in de winkel en het product spreekt voor zichzelf. Liever POS-materiaal in een eigen jasje? Ook dat kunnen we maken.

Private label

Speciaal voor de retailer die zich met een exclusieve signature lijn wil onderscheiden in de markt hebben we de mogelijkheid om private label kunstgrasseries op maat te maken. In een gezamenlijk design & build traject gaan we aan de slag om unieke, eigen en exclusieve producten te ontwikkelen. Laat ons weten wat je zoekt en we laten met alle plezier zien wat er allemaal mogelijk is.

Het hele jaar voorraad

Niets is zo vervelend als nee te moeten verkopen in het hoogseizoen. Kunstgras is een product met een sterk seizoenspatroon en gederfde omzet is vaak niet later in het jaar in te halen. Daarom is leverbetrouwbaarheid essentieel. Die garantie geven wij met 365 dagen per jaar voorraad.

Scherpe prijsstelling en schaalvoordeel

We produceren grote batches. 10.000 m┬▓ per product is bijvoorbeeld eerder regel dan uitzondering. Hierdoor zijn we in staat tot het neerleggen van een uiterst competitieve prijsstelling, die onze klanten weer helpt om gezonde marges te bereiken. Daarnaast maken we gebruik van het samenwerkingsvoordeel tussen de verschillende AGS bedrijven, wat direct inkoopvoordeel en kostenbesparing oplevert. Kortom: schaalvoordeel vertaalt zich direct door in voordeel voor onze klanten.

Meer weten of met ons werken?

Neem dan contact op met ons team van ervaren kunstgrasprofessionals. We denken graag mee!