Binnentuin Grand Hyatt hotel Athene kleurt prachtig groen


Een mooi project van ons zusterbedrijf AGS Greece, dat kunnen we de binnentuin van het Grand Hyatt hotel in Athene wel noemen. In samenwerking met een zeer gewaardeerde lokale partner hebben zij de levering en installatie van het kunstgras voor de binnentuin van dit hotel tot in de puntjes verzorgd. AGS leverde het hoogwaardige kunstgras en de vakkundige installatie werd door de lokale partner gedaan. Het resultaat: een prachtige, groene binnentuin voor gasten en personeel. Aantrekkelijk om te zitten én onderhoudsvriendelijk!

De property manager van het hotel was meteen overtuigd van ons product. De natuurlijke uitstraling van het kunstgras en de vele positieve referenties maakten de keus eenvoudig om voor het kunstgras van AGS te kiezen.

En er zijn meer voordelen voor hotels
Altijd een groen aanzicht, weer of geen weer, zomer of winter
Een natuurlijke sfeer en een verzorgde indruk op de gasten
Beperkte onderhoudskosten: geen noodzaak voor maaien, sproeien of het gebruik van schadelijke meststoffen. Milieuvriendelijk én kostenbesparend dus
Enorm veel waterbesparing. Vooral in drogere klimaten zoals dat van Athene, waar waterbeheer cruciaal is, is dit een belangrijk aspect. Ook verlaagt dit de operationele kosten flink.

Het project verliep uiterst soepel. AGS kon het kunstgras direct uit voorraad leveren en de lokale partner installeerde het kunstgras perfect. Het eindresultaat overtrof de verwachtingen: een mooie look & feel en prettig vertoeven in de binnentuin van het Grand Hyatt hotel.
Dit project laat maar weer zien dat een naadloze projectrealisatie een direct gevolg is van een goede samenwerking tussen AGS als leverancier en een lokale installatiepartner. Wij hebben de productkennis en de voorraad en de installateur zorgt voor de finishing touch. Partnership en vertrouwen. Daar zijn we enorm trots op!

Ook met ons samenwerken?

Dat kan, graag zelfs! Lees hier meer over de mogelijkheden of neem direct contact op met ons team van kunstgrasprofessionals.